Spain/Spanje 2025

Mosaic workshop under the Spanish sun! (This workshop will be given in Dutch, therefore the text is in Dutch)

Mozaïekworkshop onder de Spaanse zon

Van 26-29 juni 2025 in Can Portell, de geweldige B&B van Debbie de Jongh in Catalonië, organiseren we een 3-daagse mozaïekworkshop inclusief overnachtingen en heerlijke maaltijden.

Op deze paradijselijke plek, omgeven door rust en natuur gaan we heerlijk ontspannen mozaïeken! Volg je hart met de fantastische kleuren, alle verschillende soorten steentjes, glitter & glamour en de eindeloze mogelijkheden. Suzanne Blom zal uitleg en begeleiding geven over ontwerp, techniek en materialen. Voorafgaand aan de reis kun je eventueel al aangeven wat je zou willen maken. Jij maakt wat jíj mooi vindt in jouw favoriete kleuren en stijl. Door iets met je handen te creëren ontstaat er rust in je hoofd.

Dagelijks is er na het ontbijt een workshop tot de lunch en daarna bepaal je zelf wat je doet. Verder gaan met je mozaïekproject, heerlijk een dutje doen in een hangmat, zonnen, kletsen, lachen bij het zwembad, een massage, of je boek lezen, alles kan en mag.

Er is ook genoeg tijd voor een uitstapje: maak een heerlijke wandeling in de omgeving, bezoek het oude Spaanse dorp Besalú, het meer van Banyoles of Girona, kijk rond bij authentieke winkeltjes of rommelmarkten, bezoek het museum van Dali, of ga naar het strand aan een van de prachtig baaien. Can Portell ligt maar anderhalf uur van Barcelona dus je kunt je mozaïekreis gemakkelijk uitbreiden met een bezoek aan Gaudi’s mozaïekkunstwerken.

Voor wie?
Iedereen is welkom, ervaring is niet nodig. Bij de reis inbegrepen zijn alle materialen, drie overnachtingen en 4x geheel verzorgd ontbijt, lunch en diner. Het team van Bégona kookt iedere dag een lunch en diner. De prijs is gebaseerd op een (gedeelde) 2-persoonskamer, exclusief vlucht naar Spanje en evt. transfers.

Voor meer informatie kijk op de website: www.123ole.nl

Voor vragen of inschrijving stuur een e-mail naar Suzanne: Mosaicatelieramsterdam@gmail.com

Tot in Spanje!

Suzanne Blom